IJspret

Magnum

Als ijsmerk kan je weinig verkeerd doen. IJsjes zijn lekker. Hoe mijn binding met het merk Magnum on- en offline tot stand komt.

 

Hoe het begon
Op het station krijg ik een Magnum in mijn handen gedrukt door een charmante jongedame. Ze geeft me geen zoen, maar wel een kaartje met sensuele lippen erop. Het ijsje is kleiner dan ik gewend ben van Magnum en op het kaartje staat dat ik over het ijsje kan tweeten. Ik stuur een tweet met de hashtag #5kisses:

Daarna reageert @MAGNUM_NL direct, en op mijn suggestie dat mijn collega’s ook wel een ijsje lusten, reageren ze positief! Dat had ik niet verwacht, aangezien ik Magnum toch wel als een groot internationaal merk beschouw.

Pakje boter?
Mijn verouderde beeld van de Magnum is dat iedereen erbij zegt: “Dat is een pakje boter”. Gek hoe dat ontstaat, want ik vind het een lekker ijsje en waar die boter-opmerking op slaat weet ik niet. Gelukkig legt Gezondheidsnet het voor me uit: het is een fabeltje.

Customizen

Zelf een ijsje maken
Bij een vriendin op Facebook, die met haar werk bij Unilever een bedrijfsuitje had, had ik al gezien dat Magnum ijsjes ging customizen. Nu hebben ze een Magnum Pleasure Store in Amsterdam waar iedereen dat kan doen.

Zoentje
Ik vind de ‘kisses’ als concept wel leuk. De lippen zijn sensueel. Misschien niet heel origineel. Zo kan je met modehuis Burberry je eigen kisses versturen en doet ijsmerk Cornetto iets met #lickyou.

IJsjes

Verrassing!
En dan, 3 weken later, opeens weer een bericht! Er wordt een grote doos bezorgd, met wel 40 magnum-ijsjes! De 5 smaken zijn erg in trek bij mijn collega’s en iedereen is er erg blij mee. We krijgen dan ook opeens meer bezoek van collega’s in onze ruimte dan gemiddeld.

Mijn favoriet
Alle 5 kisses zijn wat mij betreft goedgekeurd. Wel is het zo dat crème brulée en tiramisu erg zoet zijn. De meest aparte smaak is appeltaart die ook echt smaakt naar appeltaart. Niet vies, maar wel apart. Meringue Rood Fruit is mijn absolute winnaar. Jammie! Hierbij Magnum heel erg bedankt voor de ijsjes en mijn complimenten voor de persoonlijke aandacht in een landelijke campagne!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website