Nationaal Congres Onderwijs & Social Media

Op 31 mei heeft het Nationaal Congres Onderwijs & Social Media plaatsgevonden bij hogeschool InHolland in Diemen. Voor mij was het een eer om hier te mogen spreken over hoe ik social media inzet om met scholieren te communiceren.

Daarnaast heb ik mogen genieten van de goede verhalen en voorbeelden van de andere sprekers. Zoals Doekle Terpstra, die laat zien dat je als collegevoorzitter het goede voorbeeld kan geven op Twitter en open kan staan voor kritiek, terwijl je de organisatie dichter bij elkaar brengt. En Tracy Playle (vanaf 12 min.), die heel goed vanuit een strategisch oogpunt kan kijken zodat je je realiseert waar je het ook alweer allemaal voor doet. Bekijk hier mijn presentatie (vanaf 42 min.).

Volgend jaar komt dit congres er waarschijnlijk weer en dan groter, internationaler en… ik ga er zeker heen!

Comments

Leave a comment

name*

email* (not published)

website